The Schedule

Full schedule for the conference

Time Title Presenter Duration
8:00am - 9:50am Registration 110 mins
10:00am - 10:10am Prepare to UNCODE Host 10 mins
10:10am - 10:30am Creating our narrative 20 mins
10:30am - 11:15am Building products that help communities Iddris Sandu 45 mins
11:15am - 12:00pm Panel Discussion: Culture and Technology Iddris Sandu, Ire Aderinokun, Segun Adeniyi
Nadayar Enegesi and Yvonne Alozie
45 mins
12:00pm - 1:00pm Pitch Live 3 presentations 60 mins
1:00pm - 2:00pm Lunch 60 mins
2:00pm - 2:45pm Pitch the Sector Temitope Joseph 45 mins
2:45pm - 3:35pm Coded Live (Coding Masterclass) Iddris Sandu 50 mins
3:35pm - 4:10pm Innov8 (Creative Masterclass) Spotting creative opportunities around us 35 mins
4:10pm - 4:55pm Panel Discussion: Pushing creative boundaries through technology Iddris Sandu, Omayemi Arawore and Eniola Johnson 60 mins
4:55pm - 5:00pm Closing Remarks Dare Art Alade 5 mins
5:00pm Cocktails, Networking and Entertainment



Follow us on social media